دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

حماس: یهودیان دنبال بازگشت به مدینه هستند

«احمد ابوحلیبه» از اعضای مجلس قانونگذاری فلسطین در غزه اعلام کرد، نشست اقتصادی مرتبط با طرح «معامله قرن» در بحرین در راستای ادغام رژیم «اسرائیل» در منطقه و تقویت به رسمیت شناختن این رژیم در کشورهای عربی صورت می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 30
کد خبر: ۱۲۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از اعضای ارشد حماس اعلام کرد، طبق اطلاعات به دست آمده «یهودیان» در تلاش هستند تا بعد از آنکه در دوره صدر اسلام از نقاطی مثل مدینه اخراج شدند، دوباره به این مناطق بازگردند.

 

«احمد ابوحلیبه» از اعضای مجلس قانونگذاری فلسطین در غزه اعلام کرد، نشست اقتصادی مرتبط با طرح «معامله قرن» در بحرین در راستای ادغام رژیم «اسرائیل» در منطقه و تقویت به رسمیت شناختن این رژیم در کشورهای عربی صورت می‌گیرد.

 

ابوحلیبه به وبگاه فلسطینی «دنیا الوطن» گفت: اطلاعات به دست آمده از داخل عربستان سعودی تأکید می‌کند برخی از یهودیان که ادعا می‌کنند از نسل "خیبر، بین قریظه و بنی قینقاع و غیره" هستند؛ وارد عربستان بویژه مدینه منوره شده‌اند تا به اماکنی بازگردند که حضرت محمد (ص) آنها را از همین اماکن اخراج کرده بود؛ آنها می‌خواهند بار دیگر در این مکان‌ها زندگی کنند و این اتفاق خطرناکی است.


این عضو حماس در ادامه اعلام کرد، «یهودیان» می‌خواهند خسارت‌هایی را در پی خروج از مدینه متحمل شده‌اند در کنفرانس بحرین جبران کنند.

 

یهودیان مدینه نه تنها به پیمان‌هایی که با پیامبر (ص) بسته بودند،‌ عمل نکردند بلکه مرتب مسلمانان و شخص حضرت رسول (ص) را مورد آزار و اذیت قرار می‌دادند و به همین دلیل از این شهر طرد شدند (جزئیات بیشتر).

 

ابوحلیبه گفت: همچنین گفته می‌شود خط قطاری که کشورهای عربی منطقه را به اسرائیل متصل می‌کند، دوباره می‌خواهد فعال شود؛ این قطار در زمانی حاکمیت عثمانی کار می‌کرده است.

 

وی در پایان اعلام کرد: عربستان سعودی و امارات برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل "له‌له" می‌زنند تا آمریکا را راضی نگه دارند؛ این دو کشور نشست بحرین را دروازه آرزوها برای عادی‌سازی روابط می‌بینند. هیأت اسرائیلی در این نشست، دیدارهایی با سران عرب حاضر خواهد داشت.

 

نشست اقتصادی بحرین به عنوان اولین گام در راستای اجرای طرح موسوم به «معامله قرن» قرار است طی روزهای ۲۵ و ۲۶ ژوئن (۴ و ۵ تیرماه) در منامه برگزار شود. معامله قرن طرح دولت فعلی آمریکا برای تمام کردن مسئله فلسطین به نفع رژیم صهیونیستی است که بر اساس آن نه قدس پایتخت فلسطین می‌شود نه میلیون‌ها آواره می‌توانند به فلسطین بازگردند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار